Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kočiš: „12 milijuna eura koji su trebali doći u Grad, neće doći!?”

  U ponedjeljak u emisiji Izravno gostovali su oporbeni vijećnici đakovačkog Gradskog vijeća – Ankica Mandić, Danko Kočiš i Zoran Vinković.

  SDP-ov Danko Kočiš je zahvalio građanima zbog odgovornosti i doprinosa u sprječavanju pandemije koronavirusa, ali je i komentirao situaciju u Gradu.

  „Navodno je ovaj Intervencijski plan od 12 milijuna eura propao. Jednostavno nisu slušali struku pa su gurali neke nerealne planove…zato što se ne mogu završiti u tom nekom roku od dvije godine koliki je bio zadan. Pa evo zanima me, da li je to istina i što će biti s tim velikim gubitkom,“ zapitao je Kočiš pa nastavio: „12 milijuna eura koji su trebali doći u Grad, neće doći! To je ogroman novac, to je jedan cijeli gradski proračun pa me zanima tko će biti odgovoran za to ili će opet biti – pojeo vuk magare“ – rekao je Kočiš podsjetivši da ista stranka ima vlast na lokalnoj, županijskoj i državnoj razini.

  „Moramo se spremiti i za najcrnji scenarij, ali to se radi s vizijom. Naš proračun više nije tako mali. Bez politike čistih ruku i bez politike dosljednosti, ono što zagovarate u opoziciji, a ne provodite kada dođete na vlast – to je katastrofalno. Katastrofalno je to što mi sada u Gradu imamo tri profesionalca koja su u startu došla na plaću…Naši sugrađani ne znaju što se događa u Gradskoj vijećnici, zamislite vi…kada govori opozicija, konkretno kada govorim ja, zamjenik gradonačelnika stavi slušalice na uši, da „ne slušam,“ kaže, „bla bla bla“. Dokle je to stiglo… Ljudi koji su došli u Grad misle da je to sad njihova privatna prćija, da je to njihova djedovina i da mogu raditi šta god hoće,“ rekla je vijećnica Mandić (HNS).

  Vijećnici su se zapitali i zašto još nema odgovorne osobe za aferu John Smith i nestanak 50 000 eura iz gradskog proračuna.

   

   

  1 komentar

  1. Pingback: Kočiš: „12 milijuna eura koji su trebali doći u Grad, neće doći!?”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog