Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tri novozaražene osobe, deseti dan bez smrtnih ishoda u OBŽ

  Deseti je dan bez smrtnih ishoda od COVID-a 19 u Osječko-baranjskoj županiji, sedmi dan bez oboljelih u Respiracijskom centru, a s tri novozaražene osobe u protekla 24 sata s područja Osijeka, Briješća i Koške, ukupni broj zaraženih popeo se na 120, konstatirao je na današnjoj konferenciji za novinare Županijskog stožera civilne zaštite načelnik Goran Ivanović.

  Podatak je stvarno dobar, a što se tiče izliječenih njih je u ovih u ovih 45 dana ukupno 74 sa 7 novoizliječenih, broj preminulih je i dalje sedam, 11 je hospitaliziranih u KBC-u Osijek, a 10 je medicinskih djelatnika pozitivno na COVID 19, odnosn o jedan više u odnosu na jučerašnji broj.

  U samoizolaciji je 106 osoba, 18 više nego prethodnog dana, a od 3017 priovjera dvije osboe nizu iomale propusnicu”, kazao je načelnik Ivanović upozorivši građane da 1. Svibnja obilježe poštujući preporuke epidemiologa o izbjegavanju većih okupljanja.

  Policijska uprava će obilaziti sva izletišta, a time se ne želi reći da je zabranjeno slaviti 1. Svibnja nego se poziva na oprez i poštivanje preporuka Zavoda za javno zdravstvo, dakle, preporuka je u grupama ne većim od pet osoba, odnosno preporučavaju se obiteljska okupljanja. Obilazit će se sva poznata izletišta da se ljude upozori kako ne bi napravili nešto što bi nas poslije moglo skupo koštati”, naglasio je Ivanović najavivši da će Stožer zasijedati i 1. svibnja.

  1 komentar

  1. Pingback: Tri novozaražene osobe, deseti dan bez smrtnih ishoda u OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog