Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Samo jedan novozaraženi, čekaju se provedbene mjere Nacionalnog stožera

  I u protekla 24 sata samo je jedna novozaražena osoba u Osječko-baranjskoj županiji od 127 testiranih pa se ukupni broj povećao na 115. Novozaražena osoba je iz Baranjskog Petrovog Sela i dosad je bila u samoizolaciji, izvijestio je Goran Ivanović, načelnik Županijskog stožera civilne zaštite.

  “11 je novoizliječenih, a dosad ih je ukupno izliječeno  52, broj preminulih je i dalje 7, a na hospitalizaciji u KBC-u Osjek je 19 osoba, zaraženo je i dalje 9 medicinskih djelatnika, u samoizolaciji je novih 12 kontakata pa je ukupni broj porastao za 21 u odnosu na jučer i iznosi 160”, rekao je Ivanović.

  U protekla 24 sata nije bilo kršenja samoizoacije, a od 5.746 provjera samo su tri osobe zatečene bez propusnice, kazao je načelnik Županisjkog stožera izvijestivši da se u vezi jučerašnjih mjera popuštanja  čekaju provedbene upute.

  Ono što sve zanima to su odgovori na brojna pitanja u vezi provedbe mjera koje je Vlada jučer donijela, a odnose se na popuštanje dosadašnjih mjera. Još je uvijek više upita nego odgovora jer čekamo upute koje će nam spustiti Nacionalni stožer tijekom dana”, kazao je Ivanović.

  Osim o radu trgovina u šoping centrima, bilo je pitanja i u vezi služenja misa i u vezi početka nastave za učenike razredne nastave za što se također, kako je naglasio Ivanović, čekaju upute, odnosno provedbene mjere s viših razina; Nacionalnog stožera ili nadležnih ministarstava, pojasnio je.

  1 komentar

  1. Pingback: Samo jedan novozaraženi, čekaju se provedbene mjere Nacionalnog stožera

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog