Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Iako je vrijeme lijepo, boravite u krugu najuže obitelji

  Ovoga vikenda se nastavlja lijepo proljetno vrijeme, a što je veliki izazov provođenju odluke Stožera civilne zaštite o ograničavanju kretanja građana.
  Ovim putem obavještavamo građane da će i ovoga vikenda Policijska uprava osječko-baranjska nadzirati sva javna mjesta na kojima može doći do okupljanja građana. Stoga vas pozivamo, da bez obziran na lijepo vrijeme, boravite u krugu najuže obitelji i tako na osobnoj razini doprinesete sprječavanju širenja virusa, objavili su iz policije.
  Policijska uprava osječko-baranjska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode brigu o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice u kojoj žive.

  U ponedjeljak kreće popuštanje mjera Civilnog stožera. Od ponedjeljka moći će početi raditi sve trgovine, osim onih unutar trgovačkih centara te sve uslužne djelatnosti, osim onih koje podrazumijevaju bliski kontakt s klijentima. To se odnosi na djelatnosti poput krojača, izrade ključeva, turističkih agencija…

  Također, od ponedjeljka se ponovno uvode gradske i prigradske prijevozničke linije te linije s otocima koji nisu povezani trajektima. Otvaraju se kulturne ustanove, vrhunski sportaši počinju trenirati, za prioritetne polaznike mogu se provoditi državni stručni ispiti. Sve ovo treba se odvijati uz poštivanje strogih epidemioloških mjera.

  1 komentar

  1. Pingback: Iako je vrijeme lijepo, boravite u krugu najuže obitelji

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog