Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvije novozaražene osobe su medicinski djelatnici

  Dvije su novozaražene osobe u protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji, a riječ je o medicinskim djelaltnicima koji su bili u organiziranoj karanteni, pa se ukupni broj oboljelih od koronavirsa popeo na 113, izvijestio je načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Goran Ivanović.

  “Ukupno je bilo 146 testiranih osoba; 36 u KBC-u i 110 u Zavodu za javno zdravstvo, izlječeno je još šest osoba, ukupno dosad 34, među kojima je i dr Ljiljana Perić, predstojnica Infektivne klinike.

  Dosad je u našoj županiji preminulo 7 osoba, 20 je hospitaliziranih u KBC-u Osijek, a na respiratoru nema niti jedna osoba. Isto tako, među zaraženima je ukupno 9 medicinskih djelatnika, pet više nego jučer, s tim da su dva djelatnika s područaj Osječko-baranjske županije”, pojasnio je Ivanović.

  U protekla 24 sata nije bilo kršenje samoizolacije u kojoj se nalazi 128 osoba, 8 manje nego jučer, a od 3372 provjere, bez propusnica su bile samo tri osobe.

  Načelnik Županijskog stožera za sutra je najavio sjednicu Skupštine Osječko-baranjske županije koja će se održati na Fakultetu bioagrotehničkih znanosti, a odgovarajući na pitanje u vezi sviranja limene glazbe na sahranama podsjetio je da su sve dosadašnje mjere ograničenja javnog okupljanja, prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, na snazi do 4. svibnja.

  1 komentar

  1. Pingback: Dvije novozaražene osobe su medicinski djelatnici

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog