Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ i dalje bez novozaraženih, jedno kršenje samoizalacije i u Đakovu

  „U Osječko-baranjskoj županiji i dalje nema novozaraženih, a rezultat je to i odgovornog ponašanja svih”, konstatirao je župan Ivan Anušić na današnjoj redovitoj konferenciji za novinare Županijskog stožera civilne zaštite.

  Pozvao je i dalje na strogo poštivanje donesenih mjera, a s obzirom na to da je vrijeme proljetne sjetve najavio je da će od Ministarstva poljoprivrede zatražiti isplatu preostalih poticaja kako bi poljoprivrednici nesmetano mogli obaviti taj strateški posao.

  U Kliničkom bolničkom centru, kako je izvijestio ravnatelj dr. Željko Zubčić, sve je spremno, bude li to potrebno, za prihvat većeg broja pacijenata.

  U Zavodu za javno zdravstvo jučer su obavljena i prva testiranja na koronavirus i osim tri suspektna nalaza, nema novooboljelih, rekao je ravnatelj Zlatko Pandžić.

  Svi lokalni stožeri civilne zaštite su u funkciji i zaduženi su za kontrolu provedbe mjera Nacionalnog stožera.

  Od pet osoba koje su prijavljene za kršenje mjera samoizolacije, jedna je s područja Đakova, konstatirao je načelnik PU Ladislav Bece najavivši i dalje strogu kontrolu takvih slučajeva.

  Predsjednik Županijske gospodarske komore Zoran Kovačević govorio je o aktualnom stanju u gospodarstvu te pozvao gospodarske subjekte da s lokalnim stožerima civilne zaštite reguliraju rad i druge probleme.

  „Situacija oko koronavirusa je vrlo ozbiljna i stoga smo pozvani ozbiljno se i ponašati svi”, podsjetio je predsjednik Županijskog stožera Goran Ivanović podsjetivši da zabranu okupljanja više od 5 osoba.

  „Vrlo ozbiljno smo shvatili situaciju i tako ćemo se i ponašati, a svi oni koji to budu kršili bit će kažnjeni ili smijenjeni ako ne provode mjere za koje su zaduženi”, rezolutan je bio Ivanović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog