Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijeti mu kazna od 40.000 kn ili zatvor do 60 dana

  Tijekom protekla 72 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena četiri vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Evidentirano je i 13 prekršaja: 1 prekršaj nepropisnog korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanja pod zabranom, 2 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 7 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 17,50 sati kada je između Gorjana i Krndije u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Beketinaca dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, a utvrđena mu je i prisutnost alkohola u krvi od 2,44 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije do 12 mjeseci kada stekne pravo na upravljanje i 12 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog