Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pava otpjevala pjesmu Chucku Norrisu, puna je viceva

  Povodom nedavnog 80. rođendana Chucka Norrisa, poznatog glumca, vlasnik zagrebačkog Norris Caffea Aleksandar Čubrilo odlučio je napisati pjesmu Norrisu u čast.

  Norris je devedesetih glumio u TV seriji “Walker, teksaški rendžer”, a krajem 2005. godine postao je internetski fenomen. Naime, tada su počele nastajati šale o njegovoj snazi i nadnaravnim osobinama.

  -Kao i za svaku genijalnu ideju, ja sam bila zainteresirana za suradnju. Samo 12 sati od rođenja ideje na scenu stupa mladi producent Josip Šuker koji nam otvara vrata svog studia i kroz par sati pjesma je zamišljena i snimljena. Nisam sigurna da ovi rokovi vrijede za sve pjesme, ali kad je riječ o Chuck Norrisu nijedan rok nije nemoguć. Zadovoljni smo nastalom pjesmom, prvenstveno zato sto smo uživali u kreativnom procesu, a vidimo da se pjesma svidjela i drugima. Nakon ove pjesme ne planiram se zaustaviti i nadam se da je ovo tek prva u nizu uspješnih suradnji, rekla je Pava Ćorić, mlada pjevačica koja je dobila priliku opjevati slavnog glumca i koja se nedavno iz Mostara preselila u Zagreb.

  “Nepobjedivi Norris Chuck
  Pošalji Hrvatskoj znak
  Kad kasni vrijeme usporiti mora
  Corona virusu noćna je mora” – dio je teksta u kojem se spominje i aktualni koronavirus.

  Poslušajte simpatičnu pjesmu prepunu viceva o Chucku Norrisu:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZEbXABib9ec

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog