Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pas Princ ponovo napao

  Sinoć se u Đakovu ponovno dogodio napad psa, javila nam je jedna slušateljica, a napad su nam potvrdili i u policiji.

  Naime, sinoć oko 19:30 kod Goranove škole pas je napao sedamnaestogodišnju djevojku, potvrdio nam je Zoran Kon, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

  Možemo potvrditi istinitost te dojave, jučer oko 19:45 sati zaprimili smo dojavu građana da je u Đakovu, u Ulici Franje Kosine pas napao dvoje ljudi. Policijski službenici utvrdili su da je pas, belgijski ovčar, pobjegao iz dvorišta kuće i napao sedamnaestogodišnju djevojku kojoj je u pomoć u tome trenutku priskočio trideset sedmogodišnji hrvatski državljanin iz Đakova nakon čega je pas napao i njega. Zadao im je određene ozljede ugrizom, a po psa je na mjestu događaja došao vlasnik koji je psa obuzdao, stavio ga na povodac i i odveo kući. Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Đakovu. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju činjenica i odgovornosti vlasnika psa”, izjavio je glasnogovornik Kon.

  Taj pas, a riječ je o belgijskom ovčaru imena Princ, napadao je i ranije, kaže glasnogovornik Kon.

  Možemo stvarno reći da je bilo nekoliko događaja, nije to pravilo u Đakovu, to su sporadični događaji, mi svakako prijavljujemo te događaje. Veterinarskoj stanici je prijavljeno, veterinarski inspektor radi na tom slučaju i ja se nadam da je ovo posljednji takav slučaj u Đakovu i, evo, bliži se i epilog svih tih događaja. Znači, možemo reći da se radi o belgijskom ovčaru imenom Princ i to je maksimalno što vam možemo reći u ovome trenutku jer je kriminalističko istraživanje u tijeku”, zaključio je glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon u izjavi za naš Radio.

   

  Foto: Ilustracija/Arhiva RĐ

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog