Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolji hrvatski kickboxing borci u subotu u Đakovu

  Kickboxing kluba Blitz u suradnji s Hrvatskim kickboxing savezom organizira državno prvenstvo u kickboxingu koje će se održati u subotu u đakovačkoj Gradskoj nastavno – sportskoj dvorani.

  Na četiri različita borilišta; dva ringa i dva tatamija, natjecat će se najbolji hrvatski borci, a nastupit će, kako doznajemo od Danijela Šimundića, predsjednika Kickboxing kluba Blitz, oko 250 natjecatelja u različitim težinskim kategorijama.

  To je jedno od većih kickboxing natjecanje koje se organizira u Republici Hrvatskoj, navodi Šimundić koji poziva Đakovčane da subotu provedu u Gradskoj nastavno-sporstoj dvorani. Otvorenje natjecanja je u 9:30 sati.

  „Čelni ljudi u Savezu prepoznali su dugogodišnje rezultate đakovačkih boraca i to je presudilo da dobijemo organizaciju ovog natjecanja s kojega će se najbolji borci plasirati u reprezentaciju koja će krajem godine nastupiti na Europskom prvenstvu u Turskoj”, pojašnjava Šimundić. Dodaje da je to ujedno i test u organizacijskom smislu za buduća slična događanja.

  Posjetitelji će u subotu moći vidjeti borce u disciplini K1 za juniore i seniore te point fighting za starije kadete i seniore.

  Natjecanje počinje u 10 sati, trajat će cijeli dan, a na kraju slijedi proglašenje najboljih.

  Posebnu pozornost privlači nastup đakovačkih boraca, a, kako najavljuje Šimundić, nastupit će Andrej Kedveš, braća Jaman ( Luka i Petar) i Matko Babić.

  „S obzirom na činjenicu da će na natjecanju nastupiti poznati hrvatski borci koji su se već dokazali kao europski ili svjetski prvaci, đakovačke ljubitelje kickboxinga, odnosno borilačkog sporta u subotu čeka pravi sportski događaj”, zaključuje predsjednik Kickboxing kluba Blitz.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog