Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kod 14 subjekta utvrđeno povećanje cijena

  Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o iznimnim mjerama kontrole cijena za određene proizvode i  Zakona o iznimnim mjerama kontrole cijena, a koja je stupila na snagu 16. ožujka 2020. godine, tržišni inspektori Državnog inspektorata su od 17. ožujka 2020. godine u inspekcijskim nadzorima subjekta koji obavljaju registriranu djelatnost proizvodnje i trgovine na području Republike Hrvatske.

  Prema izjavi glavnog državnog inspektora Andrije Mikulića, zaključno sa 19. ožujkom tržišni inspektori Državnog inspektorata obavili su 233 inspekcijska nadzora gospodarskih subjekata na području Republike Hrvatske. U 48  inspekcijska nadzora se utvrđuju činjenice, a kod  14 gospodarskih subjekata utvrđene su povrede Odluke i Zakona,  odnosno utvrđeno je povećanje cijena za proizvode iz kategorije: dječja hrana, dječje pelene, tjestenina, brašno, jestivo ulje, šećer, sol, riža, mesne konzerve, riblje konzerve, voda za piće, zaštitne rukavice, deterdženti za rublje te sredstva za dezinfekciju vode, prostora i ruku.  

  Vezano uz postupanja sanitarnih inspektora Državnog inspektorata zbog ne pridržavanja mjera samoizolacije, na današnji dan 150 prekršitelja je sankcionirano.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog