Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradski Stožer CZ o preventivnim mjerama

  Osim o početku rada ambulante za pregled osoba pod sumnjom na zaraženost koronavirusom, Stožer civilne zaštite Grada Đakova u današnjem priopćenju izvijestio je i o drugim preventivnim mjerama djelovanja protiv koronavirusa.

  Navodi se da su trgovačka društva u vlasništvu i suvlasništvu Grada te druge pravne osobe dužne obavljati svoje poslovne aktivnosti u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

  Upravni odjeli , gradske tvrtke i ustanove kojima je grad osnivač i druga javnopravna tijela ograničit će dolaske građana u svoje objekte tako što će poslovanje svesti na osnovnu i nužnu razinu. Rad sa strankama obavljat će se telefonom i emailom, a samo iznimno radi obavljanja neodgodivih i ranije dogovorenih poslova osobno uz prethodni dogovor.

  Blagajna u Gradskoj upravi do daljnjega će raditi uz pojačane mjere zdravstvene zaštite, navodi se u priopćenju Gradskog stožera civilne zaštite uz napomenu da su odgođena sva sportska natjecanja, treninzi i druga javna, kulturna i slična okupljanja, a do daljnjega se obustavlja i korištenje svih domova kulture, društvenih prostorija i sportskih objekata u vlasništvu Grada. Građane se poziva na odgovorno ponašanje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog