Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dodatne mjere zbog koronavirusa i na državnom prvenstvu u kickboxingu

  U Gradskoj nastavno sportskoj dvorani u tijeku je državno prvenstvo u kickboyxingu čiji domaćin je Kickboxing kluba Blitz u suradnji s Hrvatskim kickboxing savezom

  Na natjecanju koje se odvija na četiri borilišta; dva ringa i dva tatamija, sudjeluje 227 natjecatelja iz 52 kluba, što je najviše dosad, istaknuo je na svečanosti otvorenja Tomislav Bilandžić, predsjednik Kickboxing saveza Hrvatske. Čestitao je domaćinu, Kickboxignu klubu Blitz i njegovu predsjedniku Danijelu Šimundiću, na dobro obavljenim pripremama.

  Želim se u ime Saveza zahvaliti organizatoru, Kickboxing klubu Blitz na odlično odrađenim svim pripremnim radnjama kako bi državno prvenstvo moglo proći u redu. Ovo je prvo državno prvenstvo u Đakovu, ali sam siguran da nije zadnje”, poručio je predsjednik Kickboxing saveza Hrvatske.

  Zbog situacije oko koronavirusa na natjecanju se provode posebne mjere predostrožnosti, naglasio je Romeo Deša, tehnički direktor Svjetske federacije kickboxinga

  Naravno da se ponašamo odgovorno i u skladu s preporukama Hrvatskog olimpijskog odbora i Državnog ureda za šport i naše matične Svjetske federacije i poduzeli smo dodatne korake za zaštitu sportaša od prenošenja koronavirusa. Dakle, uobičajeno je normalna higijena, međutim, ovdje smo dodatno poduzeli mjere na dezinfekciju sve opreme koja međusobno dolazi u kontakt s borcima, s licem, tijelom i kožom. Na takav način, a s druge strane stalna dezinfekcija ruku osoba koje dolaze u kontakt s borcima, da pokušamo koliko god je moguće to spriječiti. Naravno, znamo da nitko nije došao iz zone koja je ugrožena, što u Hrvatskoj srećom nemamo, ali vodimo o tome računa”, pojasnio je Deša.

  Natjecanja u kickboxingu u Gradskoj nastavno sportskoj dvorani traju cijeli dan, a završetak i proglašenje pobjednika očekuje se oko 18 sati.

  Ulaz u dvoranu je slobodan.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog