Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Biram čitanje, znam znanje”

  Biram čitanje, znam znanje” –  naziv je projekta koji realizira Osnovna škola Đakovački Selci, a koji sufinancira Zaklada Hrvatska za djecu.

  Projekt je osmišljen kao suradnja škola Đakovštine, odnosno njihovih školskih knjižnica na podizanju kvalitete školskih kurikuluma s ciljem uvođenja novih sredstava i metoda rada u nastavi stranih jezika kod učenika nižih razreda osnovne škole.

  Slikovnice na stranim jezicima; njemačkom i engleskom, krenule bi iz škole Đakovački Selci „na put“ prema knjižnicama zainteresiranih škola, a previđene su i radionice integracije jezičnih i međupredmetnih tema; osobni i socijalni razvoj i građanski odgoj, usklađenih s Nacionalnim obrazovnim kurikulumom, pojašnjava inicijatorica knjižničarka Ankica Karakaš Radošević.

  Prva etapa projekta je uspješno provedena i nabavljene su slikovnice na stranim jezicima, određen je i kalendar radionica čije održavanje je u tijeku u 12 škola koje sudjeluju u projektu.

  Ukupna vrijednost projekta je 30.000,00 kn od kojih je škola osigurala 14% ,a ostala sredstva Zaklada Hrvatska za djecu.

  Škole koje sudjeluju u projektu osigurat će za svoje školske knjižnice deset naslova na stranim jezicima čija je vrijednost 1.100 kn.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog