Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tvrtka Hemco proizvodi službene i svečane odore i kombinezone za HV

  U nazočnosti najviših predstavnika Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Hrvatske vojske i Hrvatske gospodarske komore u Ministarstvu obrane u Zagrebu je održano potpisivanje ugovora s proizvođačima vojne opreme.

  Riječ je o potpisivanju 38 ugovora s hrvatskim tvrtkama o nabavi vojne opreme, usluga i radova u ukupnom iznosu većem od 453 milijuna kuna, što predstavlja oko 140 milijuna kuna više u odnosu na prethodnu godinu.

  Ugovore s hrvatskim tvrtkama potpisao je potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević koji je u toj prigodi još jednom naglasio kako su upravo hrvatski vojnici u potpunosti opremljeni naoružanjem i opremom hrvatskih proizvođača te kako njihovo sudjelovanje u međunarodnim misijama i operacijama, služi kao izvrsna referenca prilikom natječaja hrvatskih tvrtki na svjetskim tržištima.

  “Ovi ugovori predstavljaju značajan doprinos hrvatskom gospodarstvu i pokazuju kako Ministarstvo obrane nije samo potrošač, već generator razvoja i promotor hrvatskih proizvoda”, rekao je Krstičević i objasnio kako se upravo na ovaj način, domaćim proizvođačima pruža sigurnost i pomaže u planiranju godišnje proizvodnje.

  Među tvrtkama s kojima su potpisani ugovori je i đakovačka tvrtka Hemco koja će proizvoditi službene i svečane odore i kombinezone.

  Potpisani ugovori o nabavi vojne opreme s 38 hrvatskih tvrtki | Foto: MORH / F. Klen

   

  Foto: MORH

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog