Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tjedan psihologije: Renata Barić o psihološkom razvoju sportaša

  Trinaestu godinu za redom u Hrvatskoj će se sljedećeg tjedna obilježiti Tjedan psihologije koji organizira Hrvatsko psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora.

  Obilježavanju će se pridružiti i đakovački psiholozi koji pripremaju nekoliko predavanja, a pravo je na programu u ponedjeljak u 18 sati u Gradskoj knjižnici kada će sportska psihologinja profesorica Renata Barić govoriti o psihološkom razvoju sportaša i čimbenicima koji na njega utječu. Profesorica Barić ima dugogodišnje iskustvo u sportskoj psihologiji, kao i iskustvo u praktičnom radu psihološke pripreme naših brojnih uspješnih sportaša i klubova, a također je član stručnog stožera vaterpolske reprezentacije.

  U utorak u isto vrijeme na programu je predavanje o radoholičarstvu, u srijedu radionica o tržištu rada i važnosti razgovora za posao, u četvrtak je predavanje o pušenju i ovisnosti, a u petak će o emocionalnoj inteligenciji govoriti umirovljeni profesor Vladimir Takšić.

  Sva predavanja i radionice su besplatne, ističu đakovačke psihologinje Ivana Sadaić, Marija Jurić i Josipa Hardi, organizatorice đakovačkog obilježavanja Tjedna psihologije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog