Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mary May objavom live videa najavljuje promociju dvostrukog vinila u kazalištu Kerempuh 28. svibnja 2020.

  Mary May premijerno objavljuje live video nove pjesme “Save Your Prayers” s privatnog koncerta održanog u 1. gimnaziji krajem 2019. Nastavak je to puta kojim je Mary krenula, obogaćena prisutstvom Luke Čapete, Marka Ferlana, Borka Rupene i Marina Živkovića. 

  Nakon uspješnog koncerta u Vintage Idustrial Baru, bend je otišao korak dalje. Na spomenutom snimanju u studenom, snimljena je proširena live verzija hvaljenog prvijenca “Things You Can`t Put Your Finger On”, ali ovaj put iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis koji će izaći na dvostrukom vinilu. 

  Promocija vinilnog albuma najavljena je za 28. svibnja 2020., a održat će se u kazalištu Kerempuh.

  Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem.

  Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

  Prije same promocije, Mary May planiraju objaviti ukupno tri videa s live snimanja kako bi i publika mogla osjetiti atmosferu ove stalne postave koja svojim instrumentima (el. gitara, kontrabas, bubanj/perkusije, saksofon i glas) daju novo značenje american folk žanra na ovim prostorima.

  Album izdaje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu.

  Mary May pratite na Facebooku i YouTubeu, a novi video pogledajte ovdje:

  https://www.youtube.com/watch?v=xGrcwlAzDTU

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog