Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan sigurnijeg interneta

  Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sigurnijeg interneta 11. veljače, Odjel prevencije Policijske uprave osječko-baranjske, 10. i 11. veljače organizira preventivne aktivnosti.
  Aktivnosti će se održati u vidu radionica pod nazivom „Djeca u riziku informacijsko-komunikacijske tehnologije“ za učenike osnovnih škola s ciljem poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije među  djecom i mladima. Ove radionice i aktivnosti organiziraju se u sklopu preventivnog projekta „Sigurnost i zaštita djece na internetu“. Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji internet“.
  U ponedjeljak, 10. veljače, policijski službenik Odjela prevencije radionice će održati učenicima četvrtog razreda Osnovne škole Darda. U utorak, 11. veljače, policijski službenik predavanje će održati učenicima četvrtih i petih razreda Osnovne škole Vladimira Becića u Osijeku.

  Policija poziva sve one koji sumnjaju na nasilje na internetu ili nezakonit sadržaj na internetu, da to prijave na aplikaciju Red Button koji se nalazi: https://mup.gov.hr/online-prijave/online-prijava-zlostavljanja-djeteta-red-button/281667

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog