Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Budrovčanin završio na triježnjenju

  U vremenu od 7. do 9. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljen 41 vozač s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi među kojima je bilo 39 vozača osobnih automobila i 2 vozača bicikla.

  Evidentirano je još 269 prekršaja od čega 142 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 27 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 9 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 5 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom, 2 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 83 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 9. veljače u 00,15 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 26-godišnji hrvatski državljanin iz Budrovaca.

  Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,19 grama po kilogramu te je sukladno Prekršajnom zakonu, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca te 6 negativna prekršajna boda.

  U petak, 7. veljače, oko 8,45 sati u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljena je vozačica osobnog automobila 34-godišnja hrvatska državljanka iz Šodolovaca. Vozačica je upravljala vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te je uhićena jer je unazad 3 godine 2 puta pravomoćno presuđena za isti prekršaj.

  Jučer, 9. veljače, oko 12,24 sata, na državnoj cesti broj 7 – Široko Polje – Kuševac, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 50-godišnji hrvatski državljanin iz Gornjih Andrijevaca. Vozaču je utvrđena nedozvoljena brzina kretanja od 174 kilometara na sat.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjesec te tri negativna prekršajna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog