Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački gimnazijalci na konferenciji “Animiranje mladih za pomirenje”

  Učenici Gimnazije Antuna Gustava Matoša Barbara Angebrandt i Alen Ivančić u pratnji nastavnika Tomislava Kruljca, sudjelovali su na drugoj godišnjoj konferenciji projekta „Bosna i Hercegovina: Animiranje mladih za pomirenje – Budi inspiracija!“ koja je održana u Sarajevu 13. i 14. veljače, a na kojoj je sudjelovalo više od 130 sudionika iz srednjih škola s područja BiH, Hrvatske i Srbije.
  Organizatori konferencije bile su Inicijativa mladih za ljudska prava u Bosni i Hercegovini, Fondacija INFOHOUSE uz inicijativu i potporu američke nevladine organizacije Nacionalni demokratski institut BiH.

  Svrha konferencije bila je prezentacija učeničkih inicijativa i održavanje rasprava vezanih uz teme pomirenja i međuetničkog dijaloga u Bosni i Hercegovini s naglaskom na bolje razumijevanje mladih koji dolaze iz različitih etničkih skupina  te otklanjanje prepreka razvoju civilnog društva.

  Učenici su kroz prezentacije i panel rasprave iznosili svoje viđenje problema perspektive mladih kao i  općeg funkcioniranja društva u Bosni i Hercegovini te ujedno nudili rješenja i prikazali već odrađene aktivnosti u smislu poboljšanja uvjeta života u svojim sredinama.

  Konferencija je okončana zajedničkim druženjem mladih koji se u svoje sredine vraćaju ne samo obogaćeni novim spoznajama već i brojnim novim prijateljstvima.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog