Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Općina Levanjska Varoš pomaže umirovljenike, studente i djecu

  Općina Levanjska Varoš, kako doznajemo od načelnika Slavka Tidlačke, donijela je odluku o podjeli poklona djeci povodom božićnih blagdana. Pravo na poklon imaju djeca starosti do 8. razreda osnovne škole, a roditelji s prebivalištem na području Općine Levanjska Varoš trebaju prijaviti djecu do 13. prosinca.

  Osim toga, Općina Levanjska Varoš isplatit će božićnicu u iznosu od sto kuna umirovljenicima čija mirovina ne prelazi iznos od 2.500 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom i mirovinom iz inozemstva, korisnicima zajamčene minimalne naknade, korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata koji žive na području Općine i osobama bez primanja starijim od 60 godina. Isplata božićnice je od 10. do 23. prosinca.

  Općina Levanjska Varoš uputila je i javni poziv redovnim studentima i učenicima srednjih škola koji se školuju izvan Đakovštine  za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje troškova školovanja. Visina sufinanciranja iznosi 300 kuna, a isplatit će se studentima i učenicima tijekom prosinca. Zahtjevi se podnose do 11. prosinca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog