Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Ekonomske škole u projektu “Poduzetni mladi građani suvremene Europe”

  Učenici i profesori Ekonomske škole Braća Radić sredinom listopada sudjelovali su na trećem susretu u sklopu Erasmus+ projekta „Poduzetni mladi građani suvremene Europe”( Entrepreneurial young citizens of modern Europe) na kojem su bili i njihove kolege iz Poljske, Španjolske i Mađarske.

  Susret u Budimpešti bio je fokusiran na slijepe i slabovidne osobe, a Ekonomsku školu predstavljali su učenici: Tea Budžaki, Iva Zorić, Patricija Šekerija, Lara Juras, Lucija Weh, Karlo Mesić, Igor Angebrandt i Marko Pešut u pratnji profesorica Snježane Marić i Vesne Šimić.

  U sklopu projekta učenici su provodili istraživanja o broju slijepih i slabovidnih osoba u njihovim zemljama, o broju slijepih i slabovidnih osoba uključenima u obrazovni sustavi i sustav rada, a učenici Ekonomsek škole proveli su intervjue sa sadašnjim i bivšim slabovidnim učenicima koji su ukazali na poteškoće s kojima se susreću.

  U Budimpešti su sudionici projekta posjetili Centar za rehabilitaciju slijepih i slabovidnih, a i sami su se pokušali kretati na način na koji se kreću slijepe i slabovidne osobe.

  Organiziran je i susret s drugim osobama s posebnim potrebama, a kao rezultat svih ovih aktivnosti i susreta nastao je Vodič za pomaganje slijepim i slabovidnim osobama u obliku online časopisa i stripa.

   

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog