Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Potraga za Antunom Tidlačkom

  Od jučer poslije podne traje intenzivna potraga za šezdeset jedogodišnjim Antunom Tidlačkom iz Breznice Đakovačke koji je nestao na području Općine Levanjska Varoš. U potragu je uključena i Hrvatska gorska služba spašavanja.

  U policiji su nam potvrdili prijavu nestanka te potragu koja je u tijeku, a koja je, kako doznajemo od načelnika Općine Slavka Tidlačke, počela već u nedjelju navečer.

  „Antun je nestao u nedjelju poslije podne, oko 17:30, a prema riječima rodbine, navodno se uputio prema Boroviku tražiti gljive. Tu večer je već krenula potraga, došli su i iz HGSS-a i pretraživano je to područje. Jutros je ponovno krenula potraga, objavili smo i preko društvenih mreža, ustanovljen je i stožer u Breznici koji koordinira svim aktivnostima. Ima dovoljno ljudi, HGSS, postrojba Civilne zaštite Općine Levanjska Varoš uključena je, lovci, prijatelji…”, ističe općinski načelnik Tidlačka.

  Antun je po struci šumar i dobro poznaje teren, kaže načelnik Tidlačka.

  „Mislimo da je nemoguće da se izgubio, jedino sumnjamo da se nije nešto dogodilo, slučajno se ozlijedio … Pročešljali smo to područje, ali nema nikakvih tragova”, kaže načelnik ističući da se neće odustati od potrage.

   

  Foto: Preuzeta fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog