Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija razotkrila provalnike u sportske objekte

  Policijski službenici PU osječko – baranjske, u suradnji s kolegama iz PU vukovarsko – srijemske, dovršili su opsežno kriminalističko istraživanje u kojem su sudjelovali policijski službenici temeljne i kriminalističke policije PP Đakovo, PP Belišće, II. PP Osijek, PP Čepin, PP Našice i PP Beli Manastir.

  Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 30-godišnji, 22-godišnji i 19-godišnjih hrvatski državljani počinili više kaznenih djela teška krađa na području PU osječko-baranjske; ukupno petnaest kaznenih djela teška krađa, ali i PU vukovarsko-srijemske, ukupno sedam kaznenih djela teška krađa. Sumnja se i da je 22-godišnjak počinio kazneno djelo „Krivotvorenje isprava“.

  U vremenu od 28. kolovoza do 6. listopada osumnjičenici su provalili u više prostorija sportskih objekata na području PU osječko-baranjske i to u mjestima Tenja, Semeljci, Josipovac Punitovački, Čeminac, Ivanovci Đakovački, Satnica Đakovačka, Koritna, Kešinci, Bizovac, Samatovci, Habjanovci, Brođanci, Klokovčevci, Livana i Budimci. Iz prostorija sportskih objekata ukrali su raznu sportsku opremu, trofeje, elektronsku i informatičku opremu,razna alkoholna i bezalkoholna pića i više desetaka litara goriva ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

  Tijekom kolovoza 2019. godine počinitelji su provalili i u više sportskih objekata na području PU vukovarsko-srijemske.

  Sumnja se i da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave. Za sada neutvrđenog dana na osobni automobil postavio je ne pripadajuće registracijske pločice. Vozilo s ne pripadajućim registracijskim oznakama koristio je prilikom počinjenja predmetnih kaznenih djela teška krađa.

  Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici obavili su više pretraga domova i drugih prostorija i osobnog automobila osumnjičenika. U pretragama su pronašli i uz potvrdu oduzeli predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

  Mladići su uhićeni te su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja pušteni na slobodu. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

  U prvih devet mjeseci 2019. godine na području PU osječko-baranjske evidentirano je ukupno 52 kaznena djela teške krađe od kojih su se 44 odnosile na teške krađe provaljivanjem.

  U istom razdoblju 2018. godine na području PU osječko-baranjske evidentirano je ukupno 48 kaznenih djela teške krađe, a sve su se odnosile na teške krađe provaljivanjem.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog