Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija poziva na oprez u prometu

  U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana očekuju se veća prometna opterećenja na glavnim prometnim pravcima te prilaznim cestama grobljima i područjima oko njih pa iz policije pozivaju na povećan oprez.
  U cilju osiguranja optimalne protočnosti prometa i sigurnosti svih sudionika u prometu policijski službenici nalazit će se na prometnicama i raskrižjima u zonama groblja.
  Vozače se poziva da se prilaznim cestama grobljima kreću smanjenom brzinom zbog brojnih parkiranih vozila uz rub prometnice i pješaka koji prelaze cestu ili se kreću uz rub ceste te da ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje.
  Pješacima i biciklistima policija skreće pozornost na povećani oprez pri kretanju u prometu.
  Isto tako, policija upozorava da građani svoje torbice, mobitele i druge predmete ne ostavljaju na vidljivom mjestu u vozilima jer na taj način su ti predmeti dobar mamac i privlače poglede kradljivaca.

  Policija također upozorava da će tijekom vikenda, 2. i 3. studenog, na području PU osječko  – baranjske policijski službenici provoditi pojačane mjere u prometu.
  Mjere će biti usmjerene  na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog