Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar državne imovine u OBŽ

  Ministar državne imovine Mario Banožić sa suradnicima sudjelovao je u Osijeku sa županom osječko-baranjskim Ivanom Anušićem na koordinaciji gradonačelnika i načelnika s područja Osječko-baranjske županije.
  Jedna od tema bila je raspolaganje i aktiviranje državne imovine u korist jedinica lokalne samouprave i njihovi prioritetni predmeti. Ministar je i podsjetio da je rok za podnošenje zahtjeva za upis prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske, temeljem članka 70. Zakona o upravljanju državnom imovinom, do kraja godine.
  Tom je prigodom ministar potpisao s predstavnicima tijela jedinice lokalne samouprave ugovore i uručio tabularnu ispravu.
  Ministarstvo državne imovine daruje Općini Semeljci suvlasnički dio nad nekretninom u Semeljcima površine 1.111 kvadratnih metara u svrhu smještaja društvenog doma, a ravnatelju đakovačke Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića Zvonku Belvanoviću ministar je uručio tabularnu ispravu kojom Ministarstvo u vlasništvo školi prenosi zgradu područne škole u Kuševcu površine 719 kvadratnih metara.
  Župan Anušić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Ministarstvom državne imovine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog