Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Projekt EDWARD 2019.

  Projekt EDWARD „Europski dan bez poginulih u prometu“ u organizaciji Europske mreže prometne policije (TISPOL) obilježava se diljem Europe četvrtu godinu za redom.

  Projekt podržava svih 30 država članica spomenute Europske mreže prometne policije,  kao i velik broj poznatih organizacija i inicijativa i njihovih čelnika.
  Dugoročni cilj ovog europskog projekta je smanjivanje broja poginulih i teško ozlijeđenih na cestama u svijetu kao i senzibilizacija svih sudionika u prometu na promjenu ponašanja i stavova.
  Svrha projekta je da sudionici u prometu kritički promisle – barem i na kratko – o svakodnevnim rizicima s kojima se suočavaju te s kojima izlažu i ostale sudionike u prometu.
  Ovu četvrtu godinu za redom, tijekom mjeseca rujna provodi se niz aktivnosti sve do završnog dana projekta, 26. rujna 2019. kada se obilježava Dan bez poginulih u prometu.
  Prošle, 2018. godine na Dan bez poginulih u prometu u Republici Hrvatskoj nije zabilježena prometna nesreća s poginulim osobama.
  Ministarstvo unutarnjih poslova provodit će pojačane preventivno-represivne aktivnosti s ciljem povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, te smanjenja broja prometnih prekršaja. 

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog