Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Krediti s nula posto kamata za poduzetnike početnike

  Ugovore o suradnji u provedbi dva programa Hrvatske banke za obnovu i razvitak za kreditiranje poduzetnika potpisali su danas predstavnici Osječko-baranjske županije i devet poslovnih banaka.

  Ukupni kreditni potencijal iznosi 90 milijuna kuna; za program investicija privatnog sektora osigurano je 50 milijuna kuna, dok je za kreditiranje mladih, žena i početnika osigurano 40 milijuna kuna, a zahvaljujući subvencijama Osječko-baranjske županije kamatna stopa za većinu krajnjih korisnika kredita – čak i za poduzetnike početnike – bit će nula posto, odnosno u pojedinim vrstama kredita do 0,8 posto.

  Ove kredite s rokom otplate 12-14 godina mogu koristiti trgovačka društva, obrtnici, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, zadruge i ustanove koje ulažu na području Županije neovisno o sjedištu, odnosno prebivalištu. Projekt traje do iskorištenja ukupnog kreditnog potencijala.

  Osječko-baranjska županija je jedina institucija u Republici Hrvatskoj koja može ponuditi poduzetnicima kredite s nula posto kamata, rečeno je na svečanosti, a u županijskom proračunu za subvencioniranje kamata poduzetničkih kredita osigurano je 1,5 milijun kuna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog