Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Divlja deponija i zapuštena kanalska mreža

  Prije više od mjesec dana naš sugrađanin Mićo Milković, kako tvrdi, obraćao se nadležnima zbog neodržavanja kanalske mreže, odnosno zapuštenog kolektora koji se nalazi uz njegovu česticu u Ulici Božidara Adžije. Osim zaraslog kolektora, upozoravao je i na divlju deponiju.

  Problem je u kolektoru koji se ne održava, a ja plaćam slivne vode, a drugi problem je divlja deponije. Ne razumijem kako ljudi mogu biti takvi i bacati otpad. Ja sam invalid i ne mogu to čistiti, a dok sam mogao s ocem sam tri puta to krčio… Obišao sam sve kuda su me slali, ali nitko ništa ne radi”, požalio nam se Milković.

  Tragom njegove pritužbe obratili smo se Vodno-gospodarskoj ispostavi Biđ-Bosut Hrvatskih voda, a u pisanom odgovoru koji potpisuje Renata Vidosavljević, dipl. ing. građ., ističe se da je na spornu lokaciju upućen vodočuvar koji je konstatirao da se deponija na koju se žali vlasnik katastarske čestice 5424 nalazi na zacijevljenoj dionici kanala Bekirov salaš”.

  Riječ je o građevinskom otpadu kojeg je privremeno deponirao susjed zbog trenutnih radova na kući. Otpad je deponiran uz suglasnost stanara susjednih objekata te će po završetku radova biti uklonjen. Potrebu za uređenjem kanala Bekirov salaš krajem srpanja 2019. godine istaknuo je komunalni redar Grada Đakova koji se obratio VGI Vinkovci. Hrvatske vode uvrstile su tada kanal Bekirov salaš u prijedlog plana obnove detaljne kanalske mreže za iduće programsko razdoblje, kao prioritetni kanal na području grada Đakova”, navodi se u odgovoru Hrvatskih voda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog