Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U naselju vozila 112 km/h

  Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih deset nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.
  Sedam se dogodilo na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje, Donjeg Miholjca, Đakova, Belišća i Našica.
  Na području PU osječko – baranjske od 23. do 25. kolovoza policijski službenici zaustavili su 19 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi; 17 vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla.

  U 9,19 sati 24. kolovoza policijski službenici su u Ulici Ive Lole Ribara u Potnjanima zaustavili osobni automobil marke „BMW“, kojim je upravljala 26-godišnja hrvatska državljanka iz Šaptinovaca. Prije zaustavljanja vozilo se kretalo brzinom od 112 kilometara na sat u naselju, na dijelu ceste gdje je brzina prometnim pravilom ograničena na 50 kilometara na sat. Prekoračenje brzine je utvrđeno laserom, a za navedeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 10.000 do 20.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca te šest negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog