Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nadbiskupijsko hodočašće u Mariju Bistricu i Ivanec

  Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je svima u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji okružnicu o nadbiskupijskom hodočašću u Mariju Bistricu i Ivanec u godini 100. obljetnice rođenja biskupa Ćirila Kosa, objavio Tiskovni ured.  Nadbiskupijsko hodočašće održat će se u subotu 28. rujna 2019. godine.

  Polazak u Mariju Bistricu planiran je u jutarnjim satima, od 10 sati bit će zajednička pobožnost i priprava, a u 11 sati je svečana misa. Polazak prema Ivancu je u 14:30, od 15:30 do 16:15 bit će svečana zajednička liturgijska pobožnost u krsnoj crkvi biskupa Ćirila s blagoslovom i otkrivanjem spomen-ploče.

  Nadbiskup u okružnici podsjeća kako je pokojni biskup Ćiril „s posebnom brigom nastojao oko provedbe u život teološkoga, pastoralnoga i katehetskoga pristupa Drugoga vatikanskog koncila, čijim su naukom uvelike odisale njegove brojne poruke i homilije, u kojima je, tumačeći otajstva kršćanske vjere i života, svojim prepoznatljivim zanosom znao naglasiti: Kristu Gospodinu ste ‘posličeni’!

  Plakat-hodocasce-Marija-Bistrica-Ivanec

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog