Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pokopana Blaženka Poplašen; Centar do daljnjega ne radi

  Tragično preminula socijalna radnica Blaženka Poplašen, koja je u utorak ubijena hicima iz vatrenog oružja na radnom mjestu, a njezin kolega Ivan Pavić teško ranjen i još se bori za život, pokopana je jučer na mjesnom groblju u Selcima Đakovačkim. Na posljednji počinak ispratili su je brojni kolege iz cijele Hrvatske, rodbina, prijatelji i suradnici, a na pokopu je bila i ministrica Nada Murganić.

  Tragična smrt socijalne radnice pokrenula je lavinu reakcija u cijeloj Hrvatskoj, osobito među socijalnim radnicima, ali i drugim javnim službama, odakle stižu brojni izrazi sućuti i solidarnosti, sa zahtjevima za boljim položajem i većom sigurnosti svih zaposlenika.

  U đakovačkom Centru za socijalnu skrb svi su i dalje u teškom šoku i plaše se za vlastitu sigurnost. Svi djelatnici jutros su na svojim radnim mjestima, ali Centar, kako je objavila ravnateljica Centra Dubravka Petrović, do daljnjega neće raditi sa strankama, sve dok se uspostave uvjeti za siguran i nesmetan rad.

  Doznajemo također da u ponedjeljak stiže i tim za krizne intervencije Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koji će djelatnicima đakovačkog Centra pružati psihološku pomoć.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog