Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kako naručiti „Čestitke i pozdrave“ na Radiju u 5 koraka

  Emisija „Čestitke i pozdravi“ najdugovječnija je emisija Radio Đakova koju emitiramo svake nedjelje od 11 sati. Bez obzira na to što je više od 50 godina naša najslušanija emisija u Hrvatskoj i inozemstvu, često dobivamo pitanja:

  „Kako mogu uplatiti čestitku?“

  „Do kada mogu uplatiti čestitku?“

  „Mogu li uplatiti čestitku preko interneta?“

  Kako bismo Vam olakšali donosimo Vam odgovore na ova pitanja!😊

  Kako uplatiti čestitku u 5 koraka

  1. Čestitke se uobičajeno uplaćuju, naručuju u prostorijama Radio Đakova, u centru Đakova. Kad šetaš korzom od katedrale prema maloj crkvi skreneš u prolaz desno. Vidjet ćeš trgovine s naočalama, poslovnicu banke, ali i natpis Radio Đakovo. Tu smo. Adresa je Ulica Ivana Ulica pape Ivana Pavla II 9.

  2. Popneš se na prvi kat zgrade Mikena i skreneš lijevo. Tamo ćete dočekati nasmiješeni i ljubazni ljudi s Radio Đakova. Nekad i nisu nasmiješeni, jer su i oni samo ljudi, ali uvijek su ljubazni.

  3. Osobi koju zatekneš na Radiju kažeš: „Dobar dan, tu sam zbog emisije „Čestitke i pozdravi.“ Potom će ti osoba s Radija reći kako postoje dvije vrste čestitki – čestitke koje idu uz pjesme s popisa (bijele kartice, 4,5 EUR) i čestitke koje idu uz pjesme koje nisu na popisu (žute kartice, 8 EUR).

  4. Osoba s Radija Vam da bijele i žute kartice, popis pjesama i kemijsku olovku. Kartice izgledaju ovako – link. Svoje lijepe želje dragim ljudima možeš napisati kod nas na Radiju ili si možeš isprintati kartice, pogledati popis pjesama na internetu i kartice ispuniti kod kuće. Također, po kartice i popis pjesama možeš doći na Radio i onda si ih ponijeti kući.

  5. To je to. Ipak su samo četiri koraka. :/ 🙂 Što su pjesme s popisa?

  Svaki tjedan naš glazbeni urednik sastavi popis od 50 prigodnih pjesama za emisiju „Čestitke i pozdravi“. Popis možete vidjeti i ovdje. Cijena svih pjesama koje nisu na popisu koštaju 60 kuna. Međutim, nije da baš puštamo sve. Tu opet ulazi u obzir procjena našeg glazbenog urednika. Na primjer, ne puštamo turbofolk. Do kada mogu uplatiti čestitke?

  Čestitke i pozdrave možeš uplatiti u prostorijama Radio Đakova od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati te subotom od 8 do 12 sati. Nakon toga počinjemo pripremati čestitke za nedjeljnu emisiju.

  „Čestitke i pozdrave“ sluša cijeli svijet Često nam se javljaju slušatelji iz cijeloga svijeta, Njemačke, Irske, Kanade, Australije i pitaju nas mogu li uplatiti čestitku preko interneta.

  Kako uplatiti čestitku preko interneta u 5 koraka 1. Pogledaj tjedni popis pjesama za Čestitke i pozdrave na ovom linku.

  2. Odaberi pjesme uz koje želiš napisati čestitku. Ako pjesme nema na popisu. Nema veze, svejedno je odaberi, samo će biti malo skuplja. Podsjećamo, cijena čestitke uz pjesmu s popisa je 4,5 eura, a uz pjesmu koje nema na popisu 8 eura.

  Napiši redni broj pjesme (ako je s popisa), odabranu pjesmu i tekst čestitke – ako imaš jednu čestitku. Ako imaš više pjesama, to napravi za svaku pjesmu, čestitku.

  3. Zbroji iznos u kunama svih čestitki. Na primjer, 5 pjesama s popisa i 2 pjesme koje nisu na popisu koštat će te (5*4,5 + 2*8) 38,5 eura. Taj iznos uplati na IBAN: HR 21 25000091102064018 . Opis plaćanja nek bude Čestitke i pozdravi + tvoje ime i prezime Ako će ti zatrebati, OIB: 80649459862 SWIFT/BIC: HAABHR22

  4. Tekst čestitki, pjesme i potvrdu o plaćanju pošalji na e-mail: marketing@radio-djakovo.hr

  5. Poslat ćemo ti potvrdu o primljenom e-mailu. To je to! Tvoje čestitke su spremne za nedjeljnu emisiju. 😊

  Emisija se emitira nedjeljom od 11 sati, a četvrtkom od 18 sati emitiramo snimku nedjeljne emisije.

  Sretno pisanje čestitki! Nama su najdraža one s tekstom: “Puno sreće u braku i mašte u mraku!” 🙂

   

  omentara

  1. Pingback: Grupa SOUND prestavila svatovsku pjesmu “Ženidba” - Radio Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog