Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hrvatska se danas prisjeća prošlogodišnje nogometne euforije

  Prije godinu dana Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njihov povratak u domovinu ujedinio je pola milijuna Hrvata na dočeku u Zagrebu. Tih dana udružene su snage ponosa, zajedništva i sreće. U znak sjećanja na 16. srpnja 2018. godine, kada je u Hrvatskoj oduševljeno dočekana nogometna reprezentacija, danas se na trgovima hrvatskih gradova, uključujući i Đakovo, obilježava Dan zajedništva, ponosa i sreće što ga je potaknuo izbornik Vatrenih Zlatko Dalić i „Organizatori bez granica”. Središnji program održat će se u Vukovaru s početkom u 18 sati. Građani su posvuda pozvani na sudjelovanje i prisjećanje na taj jedinstveni, emotivni i spontani doček Vatrenima u Zagrebu. Također je poželjno da nose poznate navijačke kockaste rekvizite, poručuju  organizatori.

  A koliko se Đakovčani prisjećaju prošlogodišnjih događaja, poslušajte:

  Potaknuti uspjesima hrvatske reprezentacije dvojica Đakovčana; Goran Pešut i Mario Pinjuh, popeli su se u uoči utakmice s Francuzima na vrh đakovačke katedrale.

  Na tornjeve visoke 84 metra postavili su hrvatsku  zastavu u znak podrške našim igračima, što je također izazvalo veliko oduševljenje. 

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog