Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • OBŽ suorganizator Festivala Puta svile

  Osječko-baranjska županija prepoznala je značaj uključivanja u obilježavanje hrvatsko-kineske godine kulture i turizma te je organizirala Festival Puta Svile koji će se od 14. do 16. lipnja održati u Osijeku, Đakovu i Belom Manastiru.

  Festival je prošle godine održan u Zadru, a na ovogodišnjem Summitu ministara turizma zemalja 16+1 u Dubrovniku, na inicijativu Ministarstva turizma, Republika Hrvatska dobila je priliku ponovo biti zemlja domaćin.

  Osječko-baranjska županija suorganizator je festivala zajedno s Udrugom Festival Puta Svile, a manifestacija prikazuje multilateralnu suradnju sa svim zemljama na Putu Svile.

  – Ovaj festival koncipiran je tako da predstavi sve kulture koje se nalaze na Putu svile, kroz programe izvođača iz osam zemalja Azije i Bliskog Istoka, ali i da isto tako predstavi i lokalnu kulturu i baštinu te Slavoniju i Baranju kao dio velike svjetske priče, rekao je župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić dodajući kako se ovim festivalom želi pružiti priliku za međusobno upoznavanje, uživanje u svim sličnostima i razlikama, doživljaju mirisa, okusa i zvuka zemalja Azije i Bliskog Istoka.

  Đakovo program

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog