Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Budrovčani pobjednici Male akademije financija

  Učenici petog i šestog razreda Osnovne škole Budrovci, pod mentorstvom učiteljice matematike Marije Kušić, pobjednici su projekta Mafin – Mala akademija financija.

  Na završnoj svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu dodijeljena im je nagrada u iznosu 15 000 kn, kao i tableti za svakog učenika pobjedničkog tima.

  Mala akademija financija veliki je višemjesečni projekt kojem je krovni začetnik Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava, a ostvaren je u suradnji s Večernjim listom i Ekonomskim fakultetom u Zagrebu.

  Nakon što su se u siječnju svojim esejom plasirali u drugi krug, učenici ove poduzetničke škole krajem ožujka iskazali su se na radionicama financijske pismenosti koje je u Školi održala docentica Andrea Lučić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

  Učenici su dobili zadatak izraditi završni kreativan rad s temom “Kako potaknuti mlade na štednju za budućnost“ što su i učinili u petominutnom videozapisu koji su podijelili putem Youtube kanala.

  Tim Osnovne škole Budrovci pobijedio je u kategoriji petih i šestih razreda u konkurenciji deset timova iz cijele Hrvatske.

   

  Foto: Ustupljena fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog