Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Broj đakovačkih prvašića na razini prošle godine

  Đakovačke osnovne škole sljedeću školsku godinu počet će s istim brojem prvašića kao i prošle godine.

  U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor”, kako doznajemo od ravnatelja Andrije Šuška, upisano je 78 prvašića.

  „U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor” u sljedećoj školskoj godini imamo 78 prvašića; 9 u Ivanovcima, 4 u Pisku, a ostatak u Đakovu. U Pisku i Ivanovcima imamo više nego prošle godine, a u Đakovu je broj na razini prošle godine”, ističe Šušak.

  Slična je situacija i u Osnovnoj školi Josipa Antuna Ćolnića koja je, kako navodi ravnatelj Zvonko Belvanović, u matičnoj školi i u dvije područne škole upisala ukupno 74 prvašića.

  „U Osnovnoj školi Josipa Antuna Ćolnića ove godine će se upisati otprilike isti broj djece kao i prošle godine, konkretno u matičnoj školi 53, u PŠ Kuševac 12 i u Širokom Polju 9, što je ukupno 74 i na tragu je prošle godine. Na svu sreću nemamo pad broja djece, nemamo doduše ni povećanje, ali i s ovim smo itekako zadovoljni”, objašnjava ravnatelj Belvanović.

  I u Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić” stanje je slično prošlogodišnjem, kaže ravnatelj Ante Andabak.

  „O broju učenika i broju razrednih odjeljenja još ne mogu konkretno govoriti, no ono što mogu reći u usporedbi s prošlom godinom, kada je bilo 59 prvašića, je da je stanje otprilike tako. Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić” upisat će sljedeće školske godine u prve razrede 57 učenika. To su otprilike tri razredna odjela i u usporedbi s prošlom godinom to je to”, izjavio je ravnatelj Andabak.

   

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog