Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Strukovnjcima prva nagrada za najljepši izlagački prostor

  Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji sa Studentskim zborom i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku organizirala je „1. Sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava“ na kojemu su  svoje proizvode izložila  32 izlagača, među kojima i Srednja strukovna škola Antuna Horvata koja je osvojila 1. nagradu za najljepši izlagački prostor i proizvode i novi poziv za sudjelovanje na jesenskom sajmu.

  Škola se, kako doznajemo od profesorice Sanje Malević, predstavila proizvodima poljoprivredne, prehrambene i ugostiteljske struke i učeničke zadruge: proizvodima od bundeve ( sjemenkama, uljem, brašnom), pralinama, paprenjacima, školskim vinom, slasticama i kolačima od bundeve, presadnicama povrća i cvijeća, sušenim sirom s začinskim biljem.

  Za prodajne, prezentacijske i degustacijske aktivnosti bili su zaduženi učenici 3PT1 razreda sa svojim profesorima, a osim brojnih posjetitelja, štand đakovačke Srednje strukovne škole posjetili su i predstavnici Poljoprivrednoga fakulteta Sveučilišta na Mauricijusu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog