Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Život s autizmom

  U povodu Svjetskog dana svjesnosti o autizmu Udruga ARLA sinoć je u Gradskoj knjižnici organizirala predavanje „Autizam i život s njim“ koje je privuklo veliku pozornost, a svoja iskustva života s autističnim sinom podijelila je Snježana Ferko iz Čepina, majka autističnog srednjoškolca Filipa, članica osječke Udruge obitelji djece s autizmom Dar.

  Kada imate dijete s autizmom to znači da onoga časa kada dijete otvori oči vi počinjete raditi s djetetom jer većina terapije je takva da im morate govoriti i objašnjavati. Prestajete govoriti i objašnjavati i raditi s djetetom onoga trena kada dijete zaspi. Osim što mama radi s djetetom, dijete s autizmom ide i na različite terapije logopedske, motoričke, defektološke….i sve druge koje su potrebne”, pokušala je posjetiteljima predavanja približiti svoju svakodnevnicu majka šesnaestogodišnjeg Filipa koji pohađa prvi razred Ekonomske škole.

  Udruga Arla, kako je najavio Marino Barišić, i dalje će nastaviti s organiziranjem sličnih događanja. Opširnije o autizmu bit će riječi u današnjoj emisiji Nevenovci u 18 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog