Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Kod kuće je najgore”

  Sutra u 20 sati u Hrvatskom domu gostuje zagrebačko Kazalište KNAP s predstavom „Kod kuće je najgore“. Organizator gostovanja je PPN, a riječ je o predstavi nastaloj prema tekstu slavnog izraelskog pisca humoreski Ephraima Kishona  -„Kod kuće je najgore“, s glumcima Dunjom Fajdić i Markom Hergešićem. Redatelj je Boris Kovačević.

  Avanture Indiane Jonesa, Supermena ili Robina Hooda blijede pred avanturama iz svakodnevnog života “malog” čovjeka kakve nam prikazuje Kishon. Potraga za izgubljenom dudom, kupnja stroja za pranje rublja ili odlazak na godišnji odmor u Kishonovoj interpretaciji predstavljaju prvorazredan avanturistički čin nas običnih smrtnika. Te humoreske o našim “svakodnevnim pustolovinama” savršeno precizno dijagnosticiraju naše mane i slabosti i, naravno, pršte od vedrog, samoiscjeljujućeg Kishonovskog smijeha.

  Kishonov pronicljiv, samoironičan pogled na svijet i na naše skrivene i javne navike toliko se stopio s hrvatskim mentalitetom da ga s pravom možemo smatrati i domaćim piscem”.

  Ulaznice se mogu rezervirati na 091-504-7432, a u prodaji su dva sata prije predstave na blagajni kina.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog