Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Zlatna plaketa dodijeljena Marinku Lukiću

    Veljača je tradicionalno mjesec kada članovi Teniskoga kluba Đakovo održavaju godišnju skupštinu. Tako je bilo i jučer kada su se u svečanoj dvorani đakovačkoga Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva okupili članovi kluba i njihovi gosti kako bi predstavili sve rezultate i rad kluba u 2018. godini.

    O radu kluba u 2018. godini izvješće je podnio predsjednik kluba Mišo Mesić ističući niz organiziranih turnira u kalendaru Hrvatskoga teniskoga saveza. Tijekom 2018. godine u klubu je treniralo 130 djece od kojih se četrdesetak uključilo u natjecateljski pogon. Klub ima 33 registrirana igrača koja su nastupila u dva momčadska natjecanja: seniorska momčad osigurala je opstanak u Drugoj hrvatskoj teniskoj ligi, a kombinirana momčad nastupila je u Trećoj teniskoj ligi. Osim natjecateljskoga pogona, u klubu djeluje i 120 rekreativaca koji su tijekom godine nastupali na klupskim, ali i na drugim turnirima.

    Također, predložen je novi Upravni odbor kluba kojega čini 31 član te Nadzorni odbor u sastavu: Ineta Hardi, Ljerka Ljulj i Kiril Papuga. Skupština je jednoglasno prihvatila prijedlog. Financijsko izvješće podnio je Tihomir Hardi ističući prihode kluba u visini 537.882,98 kuna, piše portal djsport.hr.

    Ovogodišnja nagrada Zlatna plaketa dodijeljena je Marinku Lukiću, dugogodišnjem igraču, treneru i sucu koji se tenisom bavio i prije početka djelovanja kluba.

    Foto: djsport.hr

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog