Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Lisica u centru grada

  I ove zime đakovački lovci zaprimili su nekoliko dojava o pojavi lisica u samom centru grada. Posljednja dojava stigla je iz Radićeve ulice 20, a lisicu je u svom dvorištu usred bijela dana primijetila Maja Radoš.

  “To je bilo u utorak oko podneva, suprug je krenuo s autom u dvorište i naišao je na lisicu koja je bila u našem dvorištu. Kako je bio s automobilom lisica se ona je u tom trenu pobjegla nazad na mjestu gdje je iskopala rupu ispod ograde. Poslije toga smo gledali s balkona, a ona je virkala, okretala se cijelo vrijeme do trena kada se opustila i hladno je prošla kroz dvorište i na drugu stranu i otišla se sunčati kod zgrada preko puta Srednjoškolskog centra”, prepričava svoj susret s lisicom Maja Radoš. Kaže da to nije prvi put jer je čula od susjeda da je i prije nekoliko mjeseci viđena lisica u tom dijelu grada.

  Pojavu lisice prijavili su komunalnoj službi Grada koja ih je uputila na Lovačko društvo Đakovo odakle su najavili da će postaviti zamke za lisice i vratiti ih u prirodu.

  Pojava lisica u samom centru grada izaziva nelagodu jer roditelji, kako kaže naša sugovornica, strahuju za djecu.

  “Nelagodno mi je, imam dvoje djece i imam strah pustiti ih u dvorište koje bi trebalo biti najsigurnije mjesto za njih”, kaže Maja Radoš ističući da je čula da su se lisice pojavile i u drugim dijelovima grada.

   

  Foto: Ustupljena fotografija/ RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog