Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Andreja Delić iz đakovačke Strukovne škole pobjednica je Međužupanijskog natjecanja učenika frizera

  Andreja Delić iz đakovačke Strukovne škole pobjednica je Međužupanijskog natjecanja učenika frizera, dozanjemo od ravnatelja Mirka Ćurića.

  Natjecanje je održano jučer u Vinkovcima, dio je novog modela natjecanja učenika strukovnih škola pod imenom WorldSkills Croatia te se provodi po uzoru na WorldSkills natjecanja, a učenici koji pobjede na državnom natjecanju idu na svjetsku završnicu. Prema novim pravilima, najviše se boduje praktičan rad učenika.

  Na natjecanju su sudjelovale učenice iz Brodsko-posaveke, Vukovarsko-srijemeske i Osječko-baranjeke županije koju je predstavljala učenica 3. razreda Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova Andrea Delić pod mentorstvom Silvije Radnić.

  Učenice su morale odraditi dva zadatka: modul A – ženska frizura na dugoj, obojenoj i raspuštenoj kosi (prema zadanoj fotografiji na modelu lutke) i modul B – muško moderno šišanje i bojenje – ulična moda (prema zadanoj shemi i fotografiji na modelu lutke). Ocjenjivalo ih je stručno povjerenstvo: Tibor Vidaković iz Osijeka, Zdravko Cedli iz Đakova i Krešimir Španić iz Vinkovaca.

  Nakon odrađenih  vrlo zahtjevnih zadataka, prvo je mjesto osvojila Andreja Delić iz Đakova i ostvarila plasman na državnu završnicu koja će se krajem ožujka održati u Zagrebu te se pokušati plasirati na svjetsku završnicu.

   

   

  Foto: Arhiva RĐ

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog