Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Veliko zanimanje za zimske radionice

  Devetu godinu za redom u Osnovnoj školi “Vladimir Nazor” danas i sutra (ponedjeljak i utorak) održavaju se Zimske radionice za djecu koje su i ove godine privukle veliki broj djece svih uzrasta; od predškolske, osnovnoškolske do srednjoškolske dobi.

  Ove godine ponuđene su im rekordne 43 radionice s različitim temama; od izrade razglednica, privjesaka, ukrasnih kutijica, nakita i drugih suvenira i igračaka pa sve do pripreme kolača, pogačica sa čvarcima, muffina, palačinki, zdravih smoothia ….

  Radionice se održavaju od 9 do 13 sati.

  “Kad smo počinjali s prvim radionicama osnovni motiv je bio odmaknuti djecu od kompjutora, a u međuvremenu se taj cilj proširio i krenuli smo u povezivanje djece iz vrtića, osnovnih škola i srednjih škola i to se u dobroj mjeri i realiziralo. Isto tako, povezali smo i udruge s područja grada, a priključili su nam se čak i iz nekih okolnih mjesta”, ističe inicijatorica radionica Sanja Vidović. Posebno ističe sudjelovanje svojih kolega učitelja i nastavnika iz drugih škola, ali i roditelja od kojih su neki od samih početaka uključeni u realizaciju radionica.

  “Djeca su željna ovakvog načina rada jer nemaju prigodu tako često kroz redovitu nastavu razvijati vještine koje stječu na radionicama”, jedinstvena je ocjena sudionika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog