Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U prometu zatekli 27 alkoholiziranih vozača

  U povodu proslave svetog Vinka, 22. siječnja, na području cijele PU osječko – baranjske provest će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanju prisutnosti alkohola u krvi vozača.

  Od 18. do 20. siječnja na području policijske uprave policijski službenici zatekli su u prometu 27 vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, od kojih su 22 vozača evidentirana u vremenu od 23 sata 19. siječnja do 6 sati 20. siječnja.

  U navedenom razdoblju, osim prekršaja nedozvoljene koncentracija alkohola u krvi, evidentirano je još 249 prekršaja, od čega 146 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 20 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 8 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljana pod zabranom, 6 prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 63 ostala prekršaja.

  U 15,35 sati 18. siječnja u Đakovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 36-godišnja hrvatska državljanka upravljala je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,25 grama po kilogramu.

  19. siječnja u 19,50 sati u Širokom Polju se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 63-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,52 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  U 4 sata 20. siječnja u Satnici Đakovačkoj, zaustavljen je 26-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok je isključen iz prometa te je imao alkohola u krvi 1,23 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  …………….

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog