Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pripreme učenika Ekonomske škole uoči odlaska na praksu u Njemačku

  Već smo ranije javljali o odlasku učenika Ekonomske škole Braća Radić na praksu u Španjolsku i Njemačku. Osim što se učenici intenzivno pripremaju uz pomoć svojih nastavnika struke, neposredno prije odlaska škola je obvezna učenicima organizirati i kulturološke pripreme informirajući ih o kulturi, običajima geografskim i drugim obilježjima zemlje u koju odlaze.

  U tu svrhu, kako doznajemo od profesorice Zlate Hrženjak, jučer je održana radionica predstavljanja Njemačke i njemačke kulture za osam učenika u organizaciji Udruge podunavskih Nijemaca, ogranak Đakovo, koja intenzivno radi na promicanju učenja njemačkog jezika i s kojom Ekonomska škola već dugi niz godina surađuje organizirajući kviz Deutchland.

  Učenici su proveli ugodno vrijeme u razgovoru s predsjednikom ogranka Vilijem Haasom i članicom udruge profesoricom Tanjom Schleis  i saznali mnogo detalja o gradovima i običajima zemlje u kojoj će provesti tri tjedna.

  Dogovoreno je da će učenici po povratku iz Njemačke članovima Udruge predstaviti projekt, dojmove, stečena iskustva i prijateljstva.

   

  Tekst i foto: Zlata Hrženjak

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog