Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Među nagrađenima i Damir i Mirela Mićan iz Đakova

  Poslovna ideja „Pansion za kućne ljubimce“ Obrta za savjetovanje i usluge „Alarius“ vlasnice Selme Đurić iz Osijeka proglašen je za „Najbolju poduzetničku ideju“ Osječko-baranjske županije u prošloj godini. Riječ je o realizaciji jedne od mjera poticanja i razvoja malog i srednjeg poduzetništva koju Županija organizira već 12 godina. Nakon objave javnog poziva i obrade pristiglih prijedloga, izbor najboljih provelo je županijsko stručno povjerenstvo, a ukupni fond nagrada iznosi 44.000,00 kuna, od kojih je za prvu nagradu izdvojeno 10.000,00 kuna, drugu 8.000,00 kuna, treću 6.000,00 kuna, dok je 10 ideja nagrađeno sa po 2.000,00 kuna. Na prigodnoj svečanosti u sjedištu Županije u Osijeku danas, nagrade je uručio župan Ivan Anušić.

  Druga nagrada pripala je Marku Careviću iz Osijeka, treća Antoniji Čalić i Sanji Arambašić iz Višnjevca, a među deset nagrađenih je i Enterbiz.hr – Online burza poduzetništva Damira i Mirele Mićan iz Đakova.

  Inače, u dosadašnjih 12 natječaja ukupni fond nagrada je iznosio 1,2 milijuna  kuna, od čega je Osječko-baranjska županija osigurala 259.000,00 kuna, a ukupno je pristiglo 668 prijava za najbolju poduzetničku ideju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog