Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 95 posto građana želi promjenu, među njima 51 posto je za kružni tok

  S ciljem povećanja sigurnosti naših sugrađana u posljednjoj Web anketi pitali smo vas treba li postaviti semafor na đakovačkoj obilaznici kod Stočina, na križanju prema Selcima Đakovačkim. Do 21. siječnja 2019. u anketi su dana 693 glasa. Za postavljanje semafora je 45 posto građana, dok je za odgovor “Ne treba postaviti semafor” glasovalo samo 2 posto građana. Najveći broj glasova, 51 posto, dobio je odgovor “Treba napraviti kružni tok”. Odgovor “Ništa od navedenoga” dobio je samo 2 posto glasova, a “Ne znam” tek 1 posto.

  Na križanju đakovačke obilaznice i ceste prema Selcima Đakovačkim Hrvatske ceste planiraju izgradnju kružnog toga, navodi se u odgovoru na naš upit.

  “Za predmetno raskrižje u tijeku je izrada projektne dokumentacije za projekt koji podrazumijeva izgradnju kružnog toka na tom raskrižju, a čime bi bio i riješen problem opasnog mjesta. Projekt je pred ishođenjem građevinske dozvole nakon čega bi već ove godine pokrenuli postupak javne nabave za izvođenje. Sama činjenica da se opasno mjesto sanira kružnim tokom znači da se smiruje promet, reduciraju brzine i utječe na povećanje sigurnosti prometa,” ističe se u odgovoru Hrvatskih cesta.

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog