Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Mame iz Đakova i okolice” darivale bolesnu djecu

  Facebook grupa “Mame iz Đakova i okolice” u svom dvomjesečnom djelovanju imala je  već desetak humanitarnih akcija u kojima je pomagala obiteljima u potrebi, od namještaja, hrane, odjeće za najmlađe pa do darivanja djece za svetog Nikolu i Božić.  Grupa, kako doznajemo od inicijatorice Dajane Zeko, broji blizu tisuću majki s područja Đakova i okolice koje se nesebično uključuju u svaku akciju.

  Osnovani su prvenstveno za druženje majki s istog područja te radi prodaje i kupovine viška rabljenih stvari bez poštarine, ali isto tako i radi savjetovanja i raznih iskustava. Tako je nastala još jedna u nizu ideja koja je realizirana u petak, 21. prosinca.

  Naime, “Mame iz Đakova i okolice” u suradnji s đakovačkim ugostiteljima, koji su se vrlo rado odazvali, obišle su male pacijente vukovarske i vinkovačke pedijatrije.  Darivali su 25-ero djece knjigama, slikovnicama, slatkišima, igračkama i ostalim prigodnim poklonima, a i za njihove majke te sestre odjela našlo se domaćih kolača i poneka sitnica. Majke Đakova su sa sobom povele i Djeda Božićnjaka koji je, naravno, izazvao najveće oduševljenje djece.  

  “Ova akcija nas je posebno obradovala jer je sve bilo u božićnom duhu te smo znali da ćemo bolesnoj djeci koja se nažalost nalaze u bolnici za vrijeme blagdana našim posjetom izmamiti osmjeh na lice, a to nam je kao majkama jedini i najveći cilj – osmjeh i sreća svakog djeteta”, izjavila je osnivačica grupe “Mame iz Đakova i okolice” Dajana Zeko.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog