Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Advent u Trnavi

  Općina Trnava, u suradnji s Osnovnom školom Josipa Jurja Strossmayera i tamošnjim udrugama organizira od 20. do 23. prosinca “Advent u Trnavi”. Program, kako doznajemo od načelnice Irene Mikić Brezine, počinje u četvrtak u podne božićnom priredbom učenika škole te humanitarnim božićnim sajmom, odnosno prodajom kolača, božićnih ukrasa i drugih rukotvorina.

  U petak u 17 sati je svečano paljenje svjećica te nastup polaznika predškole i učenika škole, a nakon toga nastupit će djeca Dječjeg doma Klasje iz Osijeka.

   U subotu od 17:30je nastup djece iz igraonice Skakavac, a nakon toga nastupit će kulturno-umjetnička društva “Vesela šokadija”,”Kondrićani”, “Bećarine” i “Starotopoljani”.

  Advent u Trnavi završit će u nedjelju navečer nakon što  u 18 sati stigne  Djed Božićnjak i nakon  druženja uz glazbu i prigodnu ponudu jela i pića.

  Općina Trnava poziva sve umirovljenike sa svog područja,  čija mirovina iznosi do 2.100,00 kn, da se prijave u ured Jedinstvenog upravnog odjela  radi dobivanja božićnice. Potrebno je donijeti osobnu iskaznicu, OIB i odrezak od zadnje mirovine. Božićnica za umirovljenike iznosi 100,00 kn i isplaćuje se u gotovini.

  Također, Općina Trnava poziva sve redovne studente s područja općine da se prijave u ured Jedinstvenog upravnog odjela radi dobivanja naknade prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznice, OIB, broj žiro računa, te potvrdu fakulteta o statusu studenta. Naknada će se uplaćivati na račune, a iznosi 500,00 kn.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog